המלצה: לוח ימי ההולדת של הבלוגוספירה ב"אפלטון"

כך כותב אורי קציר בבלוג שלו, אפלטון:

"פעם, באחד ממקומות העבודה שלי, הצלחתי להניח את היד על רשימת ימי ההולדת של העובדים. כשידעתי שמישהו מציין היום את יום הולדתו הייתי ניגש ומברך, או לפחות שולח מייל. בימים האחרונים עלה בדעתי לבצע ניסיון קצר בחיבור בין כותבים על בסיס אותו רעיון עצמו. אלא שבמקום שהמידע יישמר אצלי בלבד, הוא ייאגר ב"אפלטון" אבל יהיה נגיש אינטרנטית לכל מי שמעוניין לדעת את תאריך הולדת הבלוגר/ית החביב/ה עליו. מאחר ויתכן ויש כאלה שאינם מעוניינים לגלות את גילם האמיתי, נסתפק בתאריך הבנוי מיום וחודש בלבד ונוותר על השנה. לוח ימי ההולדת של הבלוגוספירה אולי אינו נראה סימטרי בשלב זה, אבל הוא "יימתח" ויתאזן ככל שייצטברו בו השמות. כמובן, שכל שם על הלוח יהפוך מיידית לקישור לבלוג שלו. ובכן, מי שרוצה להודיע לי על תאריך הולדתו, מוזמן לכתוב ל-ori@aplaton.co.il – או להשאיר טוקבק."

אז בקרו בלוח ימי ההולדת של הבלוגרים באפלטון, ותוכלו לראות מתי ימי ההולדת של הבלוגרים/יות שאתם/ן נוהגים/ות לקרוא, וגם – וזה מה שנהדר במיוחד – לגלות בלוגים חדשים ומרתקים.

 

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

תגובות

  • אורי  On 6 בספטמבר 2007 at 2:18 am

    סיר מברזל יצוק, די עבה.
    התפתחה מודה של אנשי שטח שמבשלים פויקה.
    הבסיס הוא ירקות קדירה ובשר/עוף.
    אם מוספים תבלינים " חזקים" (דבש, יין מתוק, פלפלים, צ"ילי), זה יוצא מדהים.
    כשעה וחצי על גחלים.

    יוצא מעולה

  • צביקה טריגר  On 8 בספטמבר 2007 at 9:53 am

    תודה, אורי, על ההמלצה. אכלתי תבשילים שבושלו בפויקה במסעדה שנקראת כך (זה כלי דרום אפריקאי, אם איני טועה), וזה אכן היה מצויין. הם גם אופים לחם וקינוחים בתוך הקדרה הזו. בבית אני בינתיים מסתפק בסיר ברזל יצוק חסר מיתוג, שעושה עבודה מעולה.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: